BREKEND! NEDERLANDERS VERLIEZEN HOOFD IN KALIFAAT

Er is brekend hoofdnieuws uit het Kalifaat: volgens nog onbevestigde berichten lijken er acht Nederlanders in de buurt van het Syrische Raqqa het hoofd verloren te hebben. Deze losbollen waren als een kip zonder kop naar Syrië afgereisd met dezelfde beloften die Abu Mayo Moustache eerder ook kreeg. Dit achttal lijkt echter meer gekregen te hebben dan ze aan hun hoofd wilden hebben.

Uiteraard belden wij direct met onze favoriete patatjihadi Abu Mayo Moustache, die overigens nog steeds in Lelystad zit.

Abu! Watskeburt?

Jij weer, kaffir? Laat je me dan nooit met rust? Ja, nee, je bedoelt die acht in Raqqa? Die ging alles gewoon boven de pet. Moet je geen halszaak van maken, vind ik. Ik had al contact met het hoofd van IS zojuist, en die zei dat ook. “Je moet wel in je achterhoofd houden dat ze kwamen voor de onthoofdingen,” zo zei hij. “Maar als je dan je hoofd er niet bij houdt, gaan er koppen rollen”.

Jij zit nog veilig bij je moeder?

Jazeker. Die staat te koken. Die heeft tenslotte een paar koppen meer te voeden sinds ik terug ben. Helaas ben ik nog steeds niet één van de kopstukken van IS nu, maar het spookt door mijn hoofd om terug te gaan naar Syrië nu. Dat wordt wel een nek-aan-nek-race met iemand uit Arnhem en dat baart me enige kopzorgen, maar volgens mij moet dat wel lukken.

Je bent niet bang zelf ook je hoofd te verliezen?

Nee joh, ik denk altijd goed na hè, en ik ben een echte gelovige. Bij mij zit het Kalifaat in het hart, niet alleen in mijn hoofd. Je moet ook altijd de hoofd- van de bijzaken scheiden natuurlijk. Daarbij heb ik die messen van de Albert Heijn nog hier liggen, dus mij maken ze niks.

Dank je voor dit gesprek, Abu. Mag ik je later nog eens bellen voor een update? 

Ja, dat doe je toch wel, kaffir. Je kent mijn nummer kennelijk uit je hoofd. Daar breek ik verder ook mijn hoofd niet over, hoe je dat steeds weer hebt. Je belt maar. Allahu Akhbar, zwijn.

 

Bron

Spring naar de toolbar